SOCIALE MEDIA TIPS VOOR RESTAURANTS

Socialmediamarketing kan een enorm verschil maken in hoe snel uw restaurant groeit, en in sommige gevallen kan het zelfs direct van invloed zijn op de vraag of het erin slaagt om te blijven en winstgevend te blijven. Het is belangrijk om toegewijd en toegewijd te blijven om uw sociale media en online aanwezigheid up-to-date te houden, maar als u dat doet (en u doet het goed), zal het uw restaurant in een mum van tijd helpen groeien.

Ik weet dit omdat ik het uit de eerste hand heb gezien. Ik heb met verschillende kleine restaurants gewerkt als langdurige sociale-mediaklanten en ontdekte dat lokale klanten in elk gebied (die allemaal erg divers waren) enthousiast waren om meer te weten te komen over het restaurant, betrokken te blijven en te kwijlen over de prachtige foto’s. Bij een van mijn klanten zagen we na twee maanden na het doorvoeren van de veranderingen op sociale media die we hadden ge├»mplementeerd 214% meer bezoekers naar de winkel.

Hier zijn enkele van de beste online marketingtips en marketingtips op sociale media voor restaurants die u meteen moet gaan implementeren.

www.1714-schiedam.nl