Bier van de tap

The Cat Café & Cigar Lounge brengt bijzondere en biologische bieren weer terug in hun natuurlijke omgeving: de bar. Onder de tap hebben wij drie prachtige Gulpener bieren: Gulpener Pilsener, Gulpener Weizen en Gulpener Wisseltap (seizoensbier). Daarnaast schenken wij van de tap Gerardus Dubbel en Blond, Guinness, La Chouffe en Filou. Bier op de fles: o.a. Gouden Carolus, Pauwel Kwak, Duvel, Westmalle Tripel en Kasteel. Kijk op de bierkaart voor ons actuele aanbod. Bier met een bite? Geniet van een lekker kaasplankje of een gesorteerde ambachtelijke worst uit de Rotterdamse Markthal.

Wijnbar

Er gaat niets boven prettig gezelschap en een goed glas wijn. Bij The Cat Café & Cigar Lounge vind je het beide. Optimaal genieten van wijn valt of staat met een goede serveertemperatuur. Wij beschikken over een wijnklimaatkast die een optimale kwaliteit garandeert. In ons wijnassortiment vind je o.a. de bekende druiven als Chardonnay, Merlot en een ruim aanbod uit bekende en exclusief geselecteerde wijnstreken. De beste keuze? Wij adviseren je graag. Geniet van een goed glas wijn en verwen jezelf met culinaire hapjes of ambachtelijke worsten uit de Rotterdamse Markthal.

Alcoholvrij

Natuurlijk kun je bij The Cat ook lekker alcoholvrij genieten van diverse frisdranken, koffie, thee en alcoholvrije drankjes.