DRAAG EEN MONDKAPJE OP DE JUISTE MANIER

Als we onze nieuwe norm invoeren, kunnen we het er allemaal over eens zijn dat het allesbehalve gewoon is. Het is echter belangrijk om extra voorzorgsmaatregelen te nemen om jezelf en je geliefden te beschermen. Een manier om dit te doen is door het dragen van een mondkapje in het openbaar.

Om te beginnen, volledige handhygiëne. Dat betekent dat u uw handen minimaal 20 seconden met water en zeep moet wassen of dat u handdesinfecterende middelen moet gebruiken voordat u het mondkapje aanraakt. Controleer of er aan beide zijden van het mondkapje geen duidelijke scheuren of gaten zitten. Volg de onderstaande instructies voor het type mondkapje dat u gebruikt. 

Zorg ervoor dat de bovenkant van het mondkapje uw neus bedekt. Trek de onderkant van het mondkapje over uw mond en kin. Maak de handhygiëne weer compleet, nadat u uw mondkapje op uw gezicht hebt geplaatst. Was nogmaals uw handen voordat u uw gezichtsmondkapje aanraakt. Raak alleen de oorlusjes/bandjes/band aan. Raak uw ogen, neus en mond niet aan. Volg de onderstaande instructies voor het type mondkapje dat u gebruikt. Gelaatsmondkapje met oorlussen: Houd beide oorlussen vast en til het mondkapje voorzichtig op en verwijder het. Gelaatsmondkapje met banden

dgmondmasker.nl

medisch-mondkapje.nl